Mooneye - Clubtour - 2023 in Het Podium
Mooneye - Clubtour - 2023 in Het Podium
Hit the North - 2023 in Het Podium
Timo de Jong - support act - 2023 in Het Podium

Mooneye, Upstage en Hit the North bevestigd

En support acts geboekt

7 april 2023

Het Podium heeft drie nieuwe concerten bevestigd: Hit The North op 15 april, Upstage! op 20 mei en Mooneye op 26 mei. Naast deze drie bevestigde shows zijn er een aantal support acts toegevoegd. Timo de Jong speelt als support act bij Micheal James Wheeler op 21 april. En Dirty Boulevard speelt als support act bij Black Bottle Riot op 13 mei. De kaartverkoop is gestart.

Hit The North – 15 april

Hit the North is hét platform voor de muzikale headliners van de toekomst uit Noord-Nederland. Een jaar lang volgen negen geselecteerde acts een divers programma met als doel: het ontwikkelen van een professionele carrière als muzikale act.Het traject wordt afgerond met een showcase op ESNS. Maar eerst laten deze veelbelovende acts in Hoogeveen zien wat ze in huis hebben! Bestel nu kaarten!

Upstage! – 20 mei

Muziekliefhebbers opgelet! Upstage wordt een gevaarlijk gezellig feest met Skroetbalg, Quick Escape, The Police Project en Hoarhound. Bands die in onze repetitieruimte spelen of deelnamen aan Vaartslag in Het Podium. Geen wereldberoemde acts, maar wel grandioze optredens van bands die hun doorbraak zeker nog gaan maken. Bestel nu kaarten!

Mooneye – 26 mei

Mooneye zegevierde in 2019 in De Nieuwe Lichting: dé zoektocht van Studio Brussel naar muzikaal talent in België. De Mooneye EP, het alom geprezen debuutalbum Big Enough en talloze onvergetelijke optredens volgden. Inmiddels is de band rondom singer-songwriter Michiel Libberecht niet meer weg te denken uit het Belgische alternatieve poprockcircuit. En nu is het tijd om Nederland te veroveren! Bestel nu kaarten!

Timo de Jong – support act van Michael James Wheeler

Timo de Jong maakt country- , folk en rock ‘n rollmuziek geïnspireerd door de jaren zestig, maar dan in een eigentijds en verfijnd jasje gestoken. Zijn diepe, warme zangstem doet denken aan de befaamde crooners van begin vorige eeuw. Op amuserende wijze zorgt Timo voor een aangename huiskamersfeer tijdens elk optreden. Bestel nu kaarten!

Dirty Boulevard – support act van Black Bottle Riot

De vijf-koppige band Dirty Boulevard brengt met rock-covers de swingende sfeer van de laatste drie decennia van de vorige eeuw terug. De band speelt nummers van onder meer: Lou Reed, Iggy PoP, John Hiatt maar dat met een eigen rock-draai. Bestel nu kaarten!