Het Podium

Net bevestigd: God Dethroned, The Doors in Concert, Comedynight Comedytunes en The Fortunate Sons

4 december 2019

Er zijn zojuist VIER nieuwe shows bevestigd voor 2020: God Dethroned, The Doors in Concert, Comedynight Comedytunes en The Fortunate Sons!

God Dethroned - 8 februari

De Nederlandse deathmetalband God Dethroned is terug! En ze nemen drie bands mee, waaronder Sisters of Suffocation. in 1990 werd God Dethroned opgericht door frontman Henri Sattler, na slechts één demo bracht de deathmetalband het debuutalbum The Christhunt uit op een klein Duits label. Vanwege problemen met andere bandleden en met de platenmaatschappij besloot Sattler de band te ontbinden. Hij richtte Ministry of Terror op en bracht in 1994 het album Fall of Life uit. Na een Europese tournee verliet hij die groep en vormde opnieuw God Dethroned. In 2012 besloot de band het voor gezien te houden. God Dethroned speelde nog voor één keer tijdens de 70000 tons of metal cruise. In 2015 volgde echter een terugkeer van de band. Inmiddels heeft God Dethroned alweer talloze shows gegeven, waaronder ook op Graspop Metal Meeting 2016, een van de grotere metalfestivals binnen Europa.

Bestel hier kaarten

The Doors in Concert - 28 februari

Ga terug in de tijd met The Doors in Concert, een authentieke hommage aan de psychedelische rock band The Doors. The Doors waren berucht voor hun energieke en onvoorspelbare live shows, vooral door de charismatische Jim Morrison. Dit is wat The Doors in Concert hun publiek laten herbeleven. Omdat er gebruik wordt gemaakt van exact dezelfde instrumenten als The Doors destijds is de sound vrijwel identiek. Ze hebben de juiste looks en de juiste energie om een indrukwekkende live show te geven!

Bestel direct kaarten

Comedytunes Comedynight - 14 maart

Op deze Comedytunes Comedynight vertellen drie comedians in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. MC Patrick Meijer praat het geheel aan elkaar. Je merkt het al snel: je ontspant, lacht en voelt je stresshormonen verdwijnen. De maffe verhalen van de comedians zorgen voor de aanmaak van endorfine en gelukshormonen. Na een avondje Comedytunes Comedynights sta je daarom weer buiten met een fris en energiek gevoel. Waar wacht je nog op?! Vincent Geers, Ronald Smink en Jeroen Pater staan al te trappelen!

Bestel snel!

The Fortunate Sons - 27 maart

Wegens succes terug in Het Podium: dé vertolkers van Creedence Clearwater Revival! The Fortunate Sons vonden dat het C.C.R. repertoire niet voor de bühne verloren moest gaan en hebben zich ontpopt als trefzekere vertolkers van hun helden. Met hun spetterende "Tribute to C.C.R." hebben ze in de afgelopen jaren talloze wervelende shows in binnen- en buitenland gegeven. The Fortunate Sons weten als geen ander met hun "Tribute to C.C.R." de sfeer en het gevoel van de jaren '60 en '70, de bloeiperiode van de popmuziek, tot leven te wekken. Zanger en gitarist Toon Eppink komt met zijn bulderende stemgeluid en zijn energieke performance akelig dicht in de buurt van C.C.R. frontman John Fogerty. Door velen is hij dan ook al tot "de Nederlandse John Fogerty" gekroond. Met de weergaloos swingende ritmesectie van Marco Oonincx op bas en Ipo van Drooge wordt het geheel tot een dampend feest.

Bestel nu kaarten