Crazy Little Things is een Queen tribute
  • rock
  • tribute

Crazy Little Things - Biografie

Queen Tribute

Leden
Marijn Geluk, Jean-Paul Heck, Frank Dries, Debby Zimmermann, Jeroen Lips, Lars van Herel en Marijn van den Branden
Opgericht
2017
Plaats
Bergen op Zoom

Crazy Little Things in Het Podium

Op 12 januari 2019 bracht tributeband Crazy Little Things een prachtig eerbetoon aan Queen in Het Podium in Hoogeveen!

De welbekende songs zoals Bohemian RhapsodyThe March of the Black QueenWe Are The Champions en Crazy Little Things Called Love kwamen deze avond allemaal aan bod. Het was indrukwekkend, opzienbarend en een oprechte en allesomvattende ode aan één van de beste bands aller tijden. Het publiek was dan ook laaiend enthousiast.

Over Crazy Little Things 

Zeven bandleden uit Bergen op Zoom en omstreken besluiten in 2017 de Queen tributeband Crazy Little Things op te richten. Eén ding hebben ze met elkaar gemeen; Queen zit in hun DNA!
En dat is te voelen en horen. Hun tribute is er een met een bombastische sound en oog voor detail. Crazy Little Things eert Queen met een diepe buiging. De fantastische muzikanten nemen het publiek terug in de tijd. Nummers als Killer Queen, Somebody to LoveI Want to Break FreeKeep Yourself AliveThe Show Must Go On... ze worden allemaal herbeleefd. Ook de deepcuts uit het repetoire van Queen wordt door Crazy Little Things niet vergeten. 

De band bestaat uit Marijn Geluk, een weergaloze leadzanger die de hoge noten van Freddy Mercury aankan. Hij wordt vocaal bijgestaan door de talentvolle Debby Zimmermann. Frank Dries is verantwoordelijk voor de bas. Jean-Paul Heck (drums), Jeroen Lips (gitaar), Lars van Herel (gitaar) en Marijn van den Branden (toetsenist). Stuk voor stuk fantastische muzikanten die het bombastische, de ingenieuze zangkoortjes en de grote diversiteit aan stijlen van Queen perfect weten te coveren.

Anderen bekeken ook

The Doors in Concert - Biografie

The Fortunate Sons - Biografie

Infloyd - Biografie