The Doors in Concert met alle hits van the Doors.
  • rock
  • tribute

The Doors in Concert - Biografie

Naam
The Doors in Concert
Leden
Danny van Veldhuizen, Willem Vonhof, Bobby Baudoin en Jim Zwinselman

The Doors in Concert in Het Podium

Op vrijdag 28 februari 2020 bracht de tribute band The Doors in Concert een ode aan de psychedelische rockband The Doors. We herbeleefden de typische sound van deze band tijdens een heerlijk avondje uit in Het Podium in Hoogeveen. 

The Doors in Concert live

De band nam het publiek mee terug naar de jaren '60 en geniet van poëtische nummers als Break On Through, Do It en The End. Een verschil met The Doors is bijna niet te merken, aangezien The Doors in Concert precies dezelfde vintage instrumenten gebruiken. En ook de eigenaardige energie was zeker te voelen. Een onvoorspelbare en bovenal indrukwekkende liveshow! 

Biografie van The Doors in Concert 

Tributeband The Doors in Concert bestaat uit vier leden. Danny van Veldhuizen is verantwoordelijk voor de zang en vertolkt als het ware de charismatische Jim Morrison. Aan zijn zijde staan: Willem Vonhof (toetsen), Bobby Baudoin (percussie) en Jim Zwinselman (gitaar). Samen nemen ze het publiek mee terug naar de periode tussen 1965 - 1973, waarin The Doors actief was. De sfeer, de energie, de looks en zelfs de sound is vrijwel identiek. 

De band is niet alleen actief in Nederland, maar treedt ook regelmatig op in het buitenland. Zo zijn ze onder andere te vinden in Duitsland, Zwitserland en België.

Anderen bekeken ook

The Hillbilly Moonshiners - Biografie

Legends of Rock Tribute Tour - Biografie

Def Americans - biografie

The Fortunate Sons - Biografie