The Doors in Concert - Biografie

Naam: The Doors in Concert
Leden: Danny van Veldhuizen, Willem Vonhof, Bobby Baudoin en Jim Zwinselman
Genres: rock, tribute
Website: thedoorsinconcert.com

The Doors in Concert in Het Podium

Op vrijdag 28 februari 2020 brengt de tribute band The Doors in Concert een ode aan de psychedelische rockband The Doors. Herbeleef de typische sound van deze band tijdens een heerlijk avondje uit in Het Podium in Hoogeveen. 

The Doors in Concert live

Ga terug naar de jaren '60 en geniet van poëtische nummers als Break On Through, Do It en The End. Een verschil met The Doors is bijna niet te merken, aangezien The Doors in Concert precies dezelfde vintage instrumenten gebruiken. En ook de eigenaardige energie is zeker te voelen. Kortom, het belooft een onvoorspelbare en bovenal een indrukwekkende liveshow te worden! 

Biografie van The Doors in Concert 

Tributeband The Doors in Concert bestaat uit vier leden. Danny van Veldhuizen is verantwoordelijk voor de zang en vertolkt als het ware de charismatische Jim Morrison. Aan zijn zijde staan: Willem Vonhof (toetsen), Bobby Baudoin (percussie) en Jim Zwinselman (gitaar). Samen nemen ze het publiek mee terug naar de periode tussen 1965 - 1973, waarin The Doors actief was. De sfeer, de energie, de looks en zelfs de sound is vrijwel identiek. 

De band is niet alleen actief in Nederland, maar treedt ook regelmatig op in het buitenland. Zo zijn ze onder andere te vinden in Duitsland, Zwitserland en België.

Gerelateerde artiesten