• pop

The Hillbilly Moonshiners - Biografie

Leden
Sammy Stonewasher, Marty the Aussie, Larry the Goose, Marty the Geek and Nicky Boy “The Bulldog” Brown
Opgericht
2014
Plaats
Weert

The Hillbilly Moonshiners in Het Podium

De Nederlandse bluegrass band The Hillbilly Moonshiners waren in 2018, 2019 én 2020 te zien in Het Podium in Hoogeveen! In september 2020 waren ze terug in een bijzondere setting, namelijk met een tuinconcert in de Beeldentuin van De Tamboer!

Tijdens hun negentig minuten durende show brachten ze een ode aan de energieke Britse folkband Mumford and Sons. Een tribute die enorm dichtbij de zo geroemde sound kwam van de folkband, maar uiteraard gegoten in een The Hillbilly Moonshiners jasje!

Biografie van The Hillbilly Moonshiners

The Hillbilly Moonshiners bestaat uit Sammy Stonewasher, Marty the Aussie, Larry the Goose, Marty the Geek and Nicky Boy “The Bulldog” Brown. Vijf muzikanten uit het zuiden van het land.

In slechts vier jaar tijd groeide The Hillbilly Moonshiners uit tot dé Mumford and Sons tribute band. Met als gevolg; honderden optredens in binnen- en buitenland. Ze speelden in bars, theaters en op muziekfestivals waaronder Paaspop, Dauwpop, Zwarte Cross en het Sziget Festival in Hongarije. Ze deelden het podium met Steve 'N' Seagulls, Waylon, Kensington en The Common Linnets. 

Naast hun tribute aan de welbekende Britse folkband, laten ze ook klassieke tunes van onder andere George Baker, Bon Jovi en Michael Jackson herleven. Afgewisseld met hedendaagse popmuziek van onder andere The Weeknd, Miley Cyrus en Beyoncé. 

Waar ze ook optreden, The Hillbilly Moonshiners maken er altijd een ongekend feestje van! 

Anderen bekeken ook

The Kilkennys - Biografie

Rapalje - Biografie

The High Kings - Biografie

Voltage - Biografie