Het Podium

Open Bedrijvendag in Het Podium

23 oktober 2019

Bezoek Het Podium tijdens de Open Bedrijvendag!

Heb jij je altijd al afgevraagd wat er allemaal gebeurt in een poppodium? Ben je nog nooit in een poppodium geweest? Heb je wel eens een concert bezocht, maar ben je benieuwd wat er allemaal aan zo’n show vooraf gaat? Of wil je de oefenruimtes en backstage area eens bekijken? Stap dan tijdens de Open Bedrijvendag tussen 10.00 en 16.00 uur binnen in Het Podium en ontdek waarom wij hét Podium van Hoogeveen zijn.

Zaterdag 2 november begint Trashfest om 19.00 uur, met maar liefst zeven bands op het programma. Er gaat van alles vooraf aan een concert: technici bereiden licht en geluid voor, bands bouwen op en moeten soundchecken, de bar wordt ingericht. Neem tijdens de Open Bedrijvendag alvast een kijkje in de grote zaal, waar het ’s avonds allemaal gaat gebeuren. Of gluur even naar binnen in een kleedkamer. Beneden vind je onze oefenruimtes, het pas opgeknapte Theatercafé en krijg je van ons een kopje koffie of thee.

Natuurlijk kun je ons ook al jouw vragen stellen over het poppodium. Wij vertellen je graag over ons programma van de komende maanden. Het afgelopen jaar zijn we begonnen met het verbreden van ons programma. Je kunt de meest uiteenlopende concerten bij Het Podium bezoeken: van blues tot metal, van pop tot folk, van rock tot steengoede tributes. Zo staan de komende weken onder meer Mumford & Sons door the Hillbilly Moonshiners, King of the World, Herman Broods Wild Romance en The New Roses op de agenda. 

Ook te zien in november: het Stay Tuned Festival, The Final Edition van Birthday Bash en een theatervoorstelling van Het Nieuwe Masker. Je kunt namelijk ook een zaal huren of zelf iets organiseren in Het Podium. We gaan graag met je in gesprek om jouw idee verder uit te werken.
Enthousiast geworden na je bezoek? We zijn altijd op zoek naar gedreven vrijwilligers, daarover kunnen we je ook meer vertellen. Waar wacht je nog op?

Tot zaterdag 2 november in Het Podium!