Rob Heron & the Tea Pad Orchestra - Tuinconcert - 2022 in Het Podium
Stephanie Struijk Trio + Tim Knol tuinconcert 2022
Ralph de Jongh + Erwin Java’s Travel Party ft. Erwin Nyhoff - Tuinconcert - 2022 in De Tamboer
Ralph de Jongh + Erwin Java’s Travel Party ft. Erwin Nyhoff - Tuinconcert - 2022 in De Tamboer
Mooi Wark
Syb van der Ploeg & band - Tuinconcert - 2022 in Het Podium

Tuinconcerten, Laurence Jones en meer in Het Podium

Eerste namen programmering najaar bekend

26 juni 2022

Ralph de Jongh, Erwin Java, Stephanie Struijk, Tim Knol, Laurence Jones, Mooi Wark, Ten Times A Million: zomaar een greep uit het nieuwe Podium-programma. Met een mooie mix van blues, rock, singer-songwriter, jazz, cabaret en metal biedt Het Podium in het najaar een afwisselende programmering. De kaartverkoop is gestart, boek hier direct kaarten

Tuinconcerten 

Het Podium en De Tamboer organiseren voor de vierde keer een reeks tuinconcerten in de gezellige tuin van het theater. Geniet in de open lucht van de ontspannen sfeer en heerlijke muziek.

Ralph de Jongh + Erwin Java's Travel Party ft. Erwin Nyhoff - 9 september

Ralph de Jongh en Erwin Java's Travel Party ft. Erwin Nyhoff brengen een verbluffende ode aan Harry 'Cuby' Muskee. Harry was groot fan van de bezwerende optredens van Ralph. Erwin Java en Erwin Nyhoff gaven op het Holland International Blues Festival 2022 al een bloemlezing uit het werk van de legendarische Drentse bluesband. Tijdens het bluesy tuinconcert doen ze dat nog eens dunnetjes over. 

Rob Heron & the Tea Pad Orchestra - 10 september

Western, swing, blues, country, rock-‘n-roll: in welk genre-hokje je de band stopt maakt deze mannen niet uit. Zolang je maar weet dat ze 100% oprechte muziek maken, waar ze zich volledig instorten. Rob Heron & the Tea Pad Orchestra ademen muziek en nodigen je uit om je te laten onderdompelen in hun wereld.

Syb van der Ploeg & band - 16 september

Tijdens dit tuinconcert zie je Syb zoals je hem nog niet eerder zag! Speciaal voor De Tamboer speelt hij samen met zijn waanzinnige liveband de mooiste nummers uit zijn carrière. Van De Kast tot Fleetwood Mac en de meest populaire Amerikaanse ‘Westcoast’-nummers aller tijden. Dit wil je niet missen!

Stephanie Struijk Trio + Tim Knol - 17 september

Stephanie komt samen met twee muzikanten voor een sfeervol tuinconcert vol verhalende liedjes. Over dromerig terugkijken naar vroeger en verhalen die verder willen. Liedjes die troosten en soms de tijd even stil doen staan.

Tim voelt zich beter dan ooit. Fit, fris. Tijd voor een nieuw album: Lightyears better. Old skool Knol. Same sound, different suit. Samen met zijn nieuwe band The Wandering Hearts komt Tim terug naar Hoogeveen, waar hij al vele malen met open armen werd ontvangen.

Najaarsprogrammering 

Rockliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de concerten van tributeband Status Quotes, Dave Vermeulens Voltage, de boerenrockers Mooi Wark en de alternatieve rockband Ten Times A Million. Tijdens een nieuwe Comedytunes Comedynight beloven drie comedians en een MC je een heerlijk avondje lachen. En niemand minder dan de awardwinnende "toekomst van de blues" Laurence Jones reist af naar Het Podium voor een fantastisch bluesconcert. 

Jazz It Up

Nieuw in Het Podium: Jazz It Up! Neem plaats in onze grote zaal, die speciaal voor de gelegenheid wordt omgetoverd tot gezellig jazzcafé. Geniet iedere maand op zondagmiddag van een heerlijk jazzprogramma door gerenommeerde Nederlandse jazzartiesten. Of je nu helemaal thuis bent in de wereld van swing, bebop, ragtime, dixieland of één van de vele andere jazzstijlen, of nog maar net om de hoek kijkt: kom lekker langs en Jazz It Up!

We trappen Jazz It Up af met niemand minder dan jazzdiva Laura Fygi. Zet ook de volgende data alvast in je agenda, het programma volgt binnenkort: 20 november, 11 december, 15 januari, 12 februari en 12 maart.