Legends of Rock Tribute Tour - Snaggletooth
  • rock

Legends of Rock Tribute Tour - Biografie

Naam
Legends of Rock Tribute Tour
Opgericht
2016

Legends of Rock Tribute Tour in Het Podium

Tientallen tributebands hebben het dak eraf geblazen in Het Podium in Hoogeveen tijdens de Legends of Rock Tribute Tours. 

In september 2019 kwam Legends of Rock Tribute Tour met de nummer één tributeband van Motörhead en Pantera, genaamd Motörhead by Snaggletoöth en Pantera by The Art Of Pantera. Hits als Ace of SpadesHellraiser, Walk, Revolution Is My Name werden op een indrukwekkende wijze het publiek ingespeeld. Een weergaloze show waar bezoekers nog flink van konden nagenieten. 

Guns N' Roses/Slash by Slash N' Roses en Metallica by Damaged Justice waren in april 2019 te gast in Hoogeveen. De vijf doorgewinterde muzikanten van Slash N' Roses brachten een Nederlands eerbetoon aan de levende gitaar legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’! Deze tributeband zette een daverende show neer met spetterende uitvoeringen van de beste songs die Slash in zijn carrière gemaakt heeft. 
De rockers van Damaged Justice brachten een XL-show waarin behalve een subliem geluid, ook veel aandacht besteed werd aan de visuele aspecten. Vol precisie, passie en overgave speelden ze de nummers van hun grote idolen en het publiek genoot flink met hen mee. 

Een maand eerder stonden Led Zeppelin by Letz Zeppelin (UK/BE) en Deep Purple by Stormbringer op de planken van Het Podium. Een van de beste Led Zeppelin tributebands van dit moment zorgde voor menig kippenvelmoment en wist de verbluffende en authentieke sound als geen ander te evenaren. En de meest authentieke Deep Purple tributeband kwam met een fantastische technische uitvoering vol power.

In februari 2019 waren MUSE by The MUSE Experience en Foo Fighters by Monkey Wrench te zien in Het Podium. De vijf ervaren topmuzikanten van The MUSE Experiene wist de unieke, catchy en futuristische decors van MUSE te evenaren. Ook de Foo Fighters by Monkey Wrench wist een prachtig eerbetoon neer te zetten.

Ook in 2018 brachten verschillende tribute- en coverbands een bezoek aan Het Podium, waaronder Metallica by Present Danger, AC/DC by ACinDC, Guns N' Roses by Slash N' Roses en Iron Maiden by Powerslave. Stuk voor stuk waren de optredens een ultieme ervaring van het hoogste niveau voor de liefhebbers! 

Over Legends of Rock Tribute Tour

Boekingskantoor Artists & Bands Bookings riep een aantal jaren geleden de Legends of Rock Tribute Tour tot leven. Met als doel: "internationale tribute- en coverbands de mooiste podia bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen."

Inmiddels zijn er zevenentwintig bands aangesloten uit Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Stuk voor stuk zorgen zij er met hun tribute voor dat het publiek de ultieme live beleving ondergaat. Van Metallica tot aan AC/DC en van Guns N' Roses tot aan Iron Maiden!

Anderen bekeken ook

Crazy Little Things Queen Tribute - biografie

Wild Romance - Biografie

The Hillbilly Moonshiners - Biografie

The Doors in Concert - Biografie