Het Podium

Geboekt: Mark Foggo, King of the World, Wild Romance en meer!

4 juli 2019

Yes, het programma voor het najaar krijgt steeds meer vorm. Vandaag weer een hele rits nieuwe namen! Wat dacht je van Mark Foggo, Trashfest, Stay Tuned Festival, King of the World en Wild Romance? Je ziet ze allemaal in Het Podium dit najaar. Lees snel verder of bestel direct kaarten!

26 oktober: Mark Foggo 

Sinds de jaren ’80 is hij één van de grootste namen in de ska scene, bekend vanwege zijn manische optredens, gekke persoonlijkheid, fantastische ska nummers en enorm energieke shows: Mark Foggo. Hij is atijd bezig om ska muziek wereldwijd te promoten en wordt omschreven als een kruising tussen Mr. Bean en Iggy Pop. Meer info & kaarten.

2 november: Trashfest

Een nieuwe editie van Trashfest, met vier fantastische bands: Seein Red, Teethgrinder, Gewoon Fucking Raggen en Dead Loyalty! Meer info & kaarten.

16 november: Stay Tuned Festival

Ga mee op muzikale reis in verschillende genres, van pop tot metal. Met deze unieke reis probeert het Stay Tuned Festival jou iets mee te geven over het christelijke geloof. Met Dark Sky en Last Son of Eve. Het vermogen om pop-songwriting te combineren met prog en heavy elementen is de perfecte match voor het geluid van LSOE! De power metal band Dark Sky staat bekend om haar krachtige en energieke live-optredens. Het is dan ook niet voor niets dat de band al meerdere keren met de grote namen zoals Europe, Status Quo, Doro en Magnum op het podium heeft mogen staan. Meer info & kaarten.

6 december: King of the World

Een nieuwe gitarist, nieuwe songs en een nieuw album: King of the World is terug!
De band heeft zichzelf herondekt met de toevoeging van de vierentwintigjarige gitarist Stef Delbaere uit Gent, België. In de nieuwe bezetting trok de band zich na enkele try outs terug in een boerderij in het oosten van Nederland. Op de nieuwe, bevlogen plaat Connected is duidelijk de invloed van de nieuwe gitarist te horen. Maar ook, geheel volgens de King of the World traditie, weer volop meerstemmige zang en invloeden uit de blues, rock en New Orleans. Het resultaat? Een pure productie van een volwassen en gretige band. Meer info & kaarten.

7 december: Wild Romance

Wild Romance terug? Wild Romance is al zes jaar terug! En dat hebben we vorig jaar geweten in een bomvol Podium. Daarom komen de mannen in december opnieuw voor een heerlijke rockshow naar Hoogeveen! Verwacht nieuwe songs, maar natuurlijk ook al die legendarische Herman Brood hits. Meer info & kaarten.