Jett Rebel speelt een livestream concert tijdens Locked & Live in Het Podium
  • pop
  • rock

Jett Rebel

Locked & Live

wo 09 december 2020 20:30 uur
Uitverkocht
  • Vanaf € 20,00
Foto: Jens van der Velde

Koop hier livestream tickets

Locked & Live: hoe werkt het?

Live vanuit Het Podium: Jett Rebel! 
Bij ieder Locked & Live concert kan een zeer exclusief groepje fans aanwezig zijn*. De concerttickets zijn helaas al uitverkocht, maar gelukkig kun jij ook gewoon thuis meegenieten via de livestream! Met de verkoop van livestream tickets via een ‘pay as you like’ formule, steun jij de artiesten en crew financieel in deze moeilijke tijd. Dankjewel.

De laatste 5 jaar in Nederland nam de popmuziek een wending, Jett Rebel zat achter het stuur. Je kon hem gewoon niet negeren. Hij is extravagant, zuiver van hart en doet dat alles voor de muziek. Tot het hem treft. Soms letterlijk...

Liveshows

De Nederlandse media vergelijken hem graag met de grootste namen uit de popgeschiedenis, maar Jett Rebel is vooral zichzelf. Hij wil rocken, rocken en nog eens rocken. Een gemiddelde liveshow duurt drie uur, altijd met evenveel focus en energie. Als een gepassioneerde superheld vliegt hij over het podium en zet hij zowel de band als het publiek in vuur en vlam. Jett Rebel geeft alles wat hij heeft. En als hij niet op het podium staat, neemt hij albums op in zijn studio.

Albumartiest

Alle instrumenten op zijn albums worden door hemzelf bespeeld en opgenomen. In een tijd waar er meer vraag naar is singles, Jett Rebel is een albumartiest. Het zijn allemaal verhalen met een begin, een midden en een einde. Elk album heeft zijn eigen unieke sound, want Jett Rebel wil zichzelf constant opnieuw uitvinden. Spring maar aan boord van deze hogesnelheidstrein, want tussen januari 2016 en januari 2017 bracht hij 3 albums uit in 12 maanden. Voor Jett Rebel is het opnemen van muziek als het inademen van frisse lucht; een absoluut noodzaak. Het is een continu proces. Jett Rebel stopt nooit. Let wel, hij schrijft, registreert en produceert alle muziek zelf, bespeelt alle instrumenten, zingt alle liedjes.

Locked & Live

Vanaf 25 november biedt het nieuwe initiatief Locked & Live met livestreaming vanuit poppodium Het Podium in Hoogeveen een online podium aan artiesten. Opgezet door een aantal professionals uit de muziekindustrie, presenteert Locked & Live het beste uit het diverse Nederlandse muzieklandschap van dit moment, met optredens van Eefje de Visser, Jett Rebel, Someone, EUT, Tim Akkerman & the Ivy League, Ten Times A Million, Paceshifters, Meis, Money and the Man, Jimmy Diamond, Heidevolk en Mayleaf. Met de verkoop van livestream tickets via een ‘pay as you like’ formule, worden de artiesten en crew financieel gesteund in deze moeilijke tijd.

*Kan ik een concert bezoeken in Het Podium? 

We hopen dat we in elk geval weer met een klein groepje muziekliefhebbers tegelijk kunnen genieten van livemuziek. Mochten er beperkende coronamaatregelen vanuit de overheid en het RIVM gelden, waardoor er niet langer publiek aanwezig mag zijn, dan ontvang jij het geld voor je kaartje gewoon terug. Je kunt dan natuurlijk nog wel een livestream-ticket aanschaffen, zodat je tóch kunt genieten van het concert. 

Meer weten? Check jettrebel.nl