Eefje de Visser met haar nieuwste album Bitterzoet
EUT speelt een livestream concert tijdens Locked & Live in Het Podium
Jett Rebel speelt een livestream concert tijdens Locked & Live in Het Podium
Someone speelt een livestream concert tijdens Locked & Live in Het Podium
Tim Akkerman & the Ivy League speelt een livestream concert tijdens Locked & Live in Het Podium
Money & the Man speelt een livestream concert tijdens Locked & Live in Het Podium
Paceshifters speelt een livestream concert tijdens Locked & Live in Het Podium

Nieuw: Locked & Live concerten in Het Podium

Eefje de Visser, Jett Rebel en meer

11 november 2020

LOCKED & LIVE: EEN APPELTJE VOOR DE DORST NU LIVE MUZIEK IN VOLLE, ZWETERIGE ZALEN NIET MEER GAAT

Vanaf 25 november biedt het nieuwe initiatief Locked & Live met livestreaming vanuit poppodium Het Podium in Hoogeveen een online podium aan artiesten. Opgezet door een aantal professionals uit de muziekindustrie, presenteert Locked & Live het beste uit het diverse Nederlandse muzieklandschap van dit moment, met optredens van Eefje de Visser, Jett Rebel, Someone, EUT, Tim Akkerman & the Ivy League, Ten Times A Million, Paceshifters, Meis, Money and the Man, Jimmy Diamond, Heidevolk en Mayleaf. Met de verkoop van livestream tickets via een ‘pay as you like’ formule, worden de artiesten en crew financieel gesteund in deze moeilijke tijd.

Klik hier om direct livestream tickets te kopen

Daarnaast is er bij ieder concert een zeer beperkt aantal concertickets beschikbaar voor fans die het concert in Het Podium willen bijwonen. Vandaag start de fan presale via de bands, vanaf maandag 16 november 10.00 uur start de reguliere verkoop.
Mochten er beperkende coronamaatregelen vanuit de overheid en het RIVM gelden, waardoor er niet langer publiek aanwezig mag zijn, dan ontvang jij het geld voor je kaartje gewoon terug. Je kunt dan natuurlijk nog wel een livestream-ticket aanschaffen, zodat je tóch kunt genieten van het concert. 

“Muziek is belangrijk”

Het project is opgezet door experts op vele vakgebieden vanuit het Nederlandse muzieklandschap, die de handen ineen hebben geslagen vanuit hun passie voor het vak en de wens om iets te doen voor muzikanten en crew.
“Muziek laat ons juist nu zien dat de wereld meer is dan politiek, economie en de dagelijkse drukte waarin we  leven. Muziek laat ons zien dat we verbinding kunnen maken, zelfs als we verschillende talen spreken. Muziek  is een snelkoppeling naar onze emoties. Muziek is belangrijk voor ons, voor jou, voor de wereld. Dat maakt  muzikanten ook belangrijk. We geven om muzikanten en hun crew,” aldus de organisatie. “Niets is zeker en elk klein ding is mooi, COVID19 heeft ons dat geleerd.”

Samenwerking

Wie ook om artiesten geeft is KINK. Sinds 2019 is de radiozender weer volop zichtbaar als dé stem van alternatieve muziek in Nederland. Een samenwerking met KINK past Locked & Live dan ook als een handschoen.